miercuri, aprilie 23, 2008

Cum traiesc ?...

      Oare ce este viata asta…? Conteaza? Si daca da…cat de mult ? sau de ce ar conta ? Azi suntem, maine nu mai stim...Azi ne bucuram de o clipa, maine clipa se spulbera, ramanad doar un praf, o amintire, o umbra... si totusi...de ce am astepta ca totul sa se duca in neant, cand am putea sa fructificam fiecare clipa, sa facem sa conteze, sa profitam la maxim si sa ne bucuram din plin. Nu stim ce aduce ziua de maine. Dar sa ne oferim clipe minunate de care sa ne amintim cu drag. Si, asa cum spunea cineva, cand ne va fi mai greu sa ne amintim de clipele frumoase si sa avem taria de a zambi si a merge mai departe.
      Nu sunt o impatimita a vietii, stiu ca va veni clipa cand vom lasa totul in urma si ne vom intalni cu Tatal nostru cel ceresc, dar viata are partea ei frumoasa, minunata. Si care ar fi aceea?, ar intreba cineva. Sa ne uitam un pic in jurul nostru...florile, aerul, soarele, nori si adierea vantului sunt lucruri care ne patrund in suflet si ne insenineaza. Sa privim un pic in jurul nostru, sa deschidem ochii...sunt atatia oameni care au nevoi de un sprijin, de o mana de ajutor, de o vorba buna, sau poate doar de un zambet. Nu exista satisfactie mai mare decat aceea de a fi o binecuvantare pentru cel de langa tine. Sa privim un pic in jurul nostru... avem o misiune, o lucrare de indeplinit, pe care o vom descoperi fiecare la randul nostru cand vom fi pregatiti sa ascultam.
     Viata este un dar ce ne-a fost dat si cand va veni vremea, tot ceea ce am facut, spus, crezut, va fi prezentat intregului Univers.
     Haideti sa nu mai lasam sa treaca viata pe langa noi, ci sa ne descoperim menirea si sa traim pentru ceea ce merita cu adevarat si va ramane ca o piatra stralucitoare si pretioasa in fata Tatalui nostru cel ceresc.
_________
 
scris de LoveGod

Niciun comentariu: